Никогаш ја немате запознаено – Ова е втората жена на Лукас со која го имаат Андреј

Втората сопруга на Аца Лукас со години никој не ја видел, ниту слушнал нешто за неа. Аца Лукас судејќи според се, повторно ќе стапне на …

Никогаш ја немате запознаено – Ова е втората жена на Лукас со која го имаат Андреј Прочитај повеќе »