(ВИДЕО) Ацо Станковски: Американците нè запрашуваат со алуминиум, затоа сме апатични

Александар Станковски вечерва при неговото гостување во емисијата „Ѕид“ на Алфа ТВ изнесе теорија на заговор дека Американците прскале со кем-трејлс и алуминиум за да …

(ВИДЕО) Ацо Станковски: Американците нè запрашуваат со алуминиум, затоа сме апатични Прочитај повеќе »