Запрете го кариесот, без помош на вашиот забар!

Целиот свет полека го согледува фактот дека кога на телото ќе му го дадеме тоа што му е потребно, ќе може да го излечиме, она …

Запрете го кариесот, без помош на вашиот забар! Прочитај повеќе »