(ВИДЕО) Ја побарал за жена по порција ќебапи со многу кромид

„Пред само два часа се свршив со мојата љубов во  срцето на Сараево“, порача воодушевена Далила. Победничката на „Парови“, Далила Мујиќ, објави на „Инстаграм“ дека …

(ВИДЕО) Ја побарал за жена по порција ќебапи со многу кромид Прочитај повеќе »