Шокантно признание на Тања Савиќ: Можеби засекогаш ќе престанам да пеам

Откако се појави на естрадата, на Тања Савиќ и прогнозираа голема кариера. Тања веднаш доби хитови кои се слушаат и ден денес, а публиката брзо …

Шокантно признание на Тања Савиќ: Можеби засекогаш ќе престанам да пеам Прочитај повеќе »