Гром убил 11 луѓе – Работеле на поле и одеднаш виделе заслепувачка светлост

Гром усмрти 11 работници додека работеле во оризово поле во источна Индија, соопшти денеска претставник на индиската Влада. Тој посочи дека во инцидентот во индиската …

Гром убил 11 луѓе – Работеле на поле и одеднаш виделе заслепувачка светлост Прочитај повеќе »