„Тие луѓе никогаш не заслужуваат да седат ни да зборат со мене“ – Полумента објасни зошто не влегува во шоуто

Вистинскиот Шако живее во своите песни, а не на телевизија. За ништо на светот не би прифатил да влезам во ријалити шоу“, изјави тој. Иако …

„Тие луѓе никогаш не заслужуваат да седат ни да зборат со мене“ – Полумента објасни зошто не влегува во шоуто Прочитај повеќе »