Океаните ја достигнуваат највисоката температура досега: ова носи страшни последици за планетата

Океаните ја достигнаа највисоката температура досега забележана поради климатските промени, кои имаат страшни последици за планетата. Океаните, кои покриваат речиси 71 отсто од површината на …

Океаните ја достигнуваат највисоката температура досега: ова носи страшни последици за планетата Прочитај повеќе »