Момче паднало во шахта, а потоа бил затрупан од снег

Десетгодишно момче паднало во отворена канализациска шахта во селото Черемшан во руската република Татарстан. Го извлекла жена член на спасувачки тим, која влегла внатре, а …

Момче паднало во шахта, а потоа бил затрупан од снег Прочитај повеќе »