По 186 години постоење се затвора најстарата зоолошка градина во светот

По 186 години постоење, зоолошката градина во Бристол е затворена за да се пресели на друга локација во 2024 година. Иако активистите за правата на …

По 186 години постоење се затвора најстарата зоолошка градина во светот Прочитај повеќе »