Фотографии на најубавите затворенички во светот

Инстаграм-профилот на Mugshawtys ги објави најубавите затворенички во светот. Станува збор за 228 најубави дами осудени за убиства, разбојништва или заведување малолетници. Згодните затворенички собраа …

Фотографии на најубавите затворенички во светот Прочитај повеќе »