Фотографии на најубавите затворенички во светот

Инстаграм-профилот на Mugshawtys ги објави најубавите затворенички во светот.

Станува збор за 228 најубави дами осудени за убиства, разбојништва или заведување малолетници.

Згодните затворенички собраа преку 13.000 обожаватели, додека бројот на лајкови под секоја од фотографиите е многу поголем.

burglary

A post shared by ☆★✯ 𝔪𝔲𝔤𝔰𝔥𝔞𝔴𝔱𝔶𝔰 ✯★☆ (@mugshawtys) on

no info

A post shared by ☆★✯ 𝔪𝔲𝔤𝔰𝔥𝔞𝔴𝔱𝔶𝔰 ✯★☆ (@mugshawtys) on

failure to appear

A post shared by ☆★✯ 𝔪𝔲𝔤𝔰𝔥𝔞𝔴𝔱𝔶𝔰 ✯★☆ (@mugshawtys) on

attempting to seduce a minor

A post shared by ☆★✯ 𝔪𝔲𝔤𝔰𝔥𝔞𝔴𝔱𝔶𝔰 ✯★☆ (@mugshawtys) on

catty ma

A post shared by ☆★✯ 𝔪𝔲𝔤𝔰𝔥𝔞𝔴𝔱𝔶𝔰 ✯★☆ (@mugshawtys) on

Scroll to Top