Путин ќе стави катанец на Си-ен-ен во Русија ако се затвори „Раша тудеј“ во САД

Рускиот претседател Владимир Путин се закани дека ќе ја затвори телевизијата Си-ен-ен во Русија ако Америка се обиде да ја затвори „Раша тудеј“ (РТ). Рускиот …

Путин ќе стави катанец на Си-ен-ен во Русија ако се затвори „Раша тудеј“ во САД Прочитај повеќе »