Животните кои останаа зад ураганот Ирма останаа исплашени, збунети и не сакаат да бидат сами

Многу миленици се напуштени, а тие со малку среќа беа евакуирани од страна на добри луѓе.Ураганот Ирма, кои на својот пат ја парализираше Флорида, Куба, …

Животните кои останаа зад ураганот Ирма останаа исплашени, збунети и не сакаат да бидат сами Прочитај повеќе »