(ВИДЕО) Што му се случи?! – Кристијан Бејл драстично се здебели и изобличи

Новите слики на Кристијан Бејл ги шокираа голем број на љубители на филмот. Актерот е познат по неверојатната трансформација, но овој пат се надмина себе …

(ВИДЕО) Што му се случи?! – Кристијан Бејл драстично се здебели и изобличи Прочитај повеќе »