Здравјето

Лошиот и непрегледен ракопис на лекарите е опасен за здравјето на пациентите

Во една од студиите на Универзитетот „Џон Хопкинс“ се открива дека непрегледниот ракопис на лекарите при пишувањето на рецептите може да влијае на точноста на …

Лошиот и непрегледен ракопис на лекарите е опасен за здравјето на пациентите Прочитај повеќе »

Петнаесет неверојатни ефекти на лимонот и водата кои ќе ви го променат животот

Лимонот и водата се добитна комбинација. Комзумирањето на вода со лимон е едноставна навика која може да ви го подобри здравјето. Во прашање е многу …

Петнаесет неверојатни ефекти на лимонот и водата кои ќе ви го променат животот Прочитај повеќе »

Мајката на покојниот Ѓоша е исплашена поради здравјето на неговата ќерка, кое се влошува

Нуетешната мајка на трагично загинатиот Богољуб Митиќ Ѓоша не може да се помири со загубата на синот. Таа признава дека покрај семејната трагедија ја мачи …

Мајката на покојниот Ѓоша е исплашена поради здравјето на неговата ќерка, кое се влошува Прочитај повеќе »

Scroll to Top