И млади и стари сукаа зелник и играа оро со Блага Петреска на плоштад во Пробиштип

Зелници и пити се сукаа на плоштадот во Пробиштип по 10. пат на манифестацијата „Зелникот на баба“. Додека се месеше, од сцената присутните ги забавуваа …

И млади и стари сукаа зелник и играа оро со Блага Петреска на плоштад во Пробиштип Прочитај повеќе »