Златибор

Златибор е прогласен за туристичко место од прва категорија

Министерството за туризам и млади на Србија го прогласи Златибор за туристичко место од прва категорија. Одлуката ја донесоа по проценка на обемот на туристички сообраќај …

Златибор е прогласен за туристичко место од прва категорија Прочитај повеќе »

Во Златибор се наоѓа панорамско тркало единствено на просторот на бивша Југославија

Во Златибор се наоѓа единственото панорамско тркало на просторите од бивша Југославија. Високо е 35 метри и се состои од 24 кабини кои нудат фантастичен …

Во Златибор се наоѓа панорамско тркало единствено на просторот на бивша Југославија Прочитај повеќе »

На Брена ѝ го затворија ресторанот, не издавала фискални сметки

Ресторанот на Лепа Брена на Златибор повторно е запаечатен поради неиздавање на фискални сметки. Истиот ресторан беше затворен и на почетокот на годината, исто така …

На Брена ѝ го затворија ресторанот, не издавала фискални сметки Прочитај повеќе »

Јелена Карлеуша бесна на министерот за здравство, Златибор Лончар

Јелена Карлеуша му возврати на министерот Златибор Лончар зата што тој ги поддржа тужбите против оние што ја промовираат антивакцинацијата. Лекарите, пак, се согласни дека …

Јелена Карлеуша бесна на министерот за здравство, Златибор Лончар Прочитај повеќе »

Scroll to Top