Прасе, бакнежи, цвеќиња, крава – Весна Ривас стигна кај Змај

Змај ја дочека Весна Ривас како кралица, а на неа и проработеа емоциите.„Прво се сакаа, па се мразеа, па се смируваат, и пак се карааа… …

Прасе, бакнежи, цвеќиња, крава – Весна Ривас стигна кај Змај Прочитај повеќе »