Значи

Што значи кога ќе сонувате некој близок кој починал?

Нашите сакани кои починале често ни се појавуваат во сон. Веројатно затоа што ни недостасуваат, но понекогаш тие соништа носат многу длабока порака. Се обидуваат …

Што значи кога ќе сонувате некој близок кој починал? Прочитај повеќе »

Што значи зборот „Броз“ во американскиот жаргон

На сајтот UrbanDictionary.com можат да се најдат три одвоени дефиниции за зборот „Броз“, кои имаат некоја заедничка нишка, но истовремено се контрадикторни. Првата дефиниција вели: „Броз е …

Што значи зборот „Броз“ во американскиот жаргон Прочитај повеќе »

Го слушнете ли ова име во авион, значи во него има мртовец

Околу 50.000 тела годишно се пренесуваат преку овој пат, а аеродромот во Амстердам дури има и сопствен мртовечница.Малку е познато дека авио-компанијата годишно пренесува и …

Го слушнете ли ова име во авион, значи во него има мртовец Прочитај повеќе »

Scroll to Top