Што значи кога ќе сонувате некој близок кој починал?

By

Нашите сакани кои починале често ни се појавуваат во сон. Веројатно затоа што ни недостасуваат, но понекогаш тие соништа носат многу длабока порака.

Се обидуваат да кажат дека сè е в ред

Нашите починати блиски луѓе ни доаѓаат во сон во процесот на жалење за нивната порака да може да допре до нас. Ако ви се јавуваат на сон, значи дека се добро и дека пристигнале на „другата страна“. Ќе ве посетуваат за да ви дадат до знаење дека се присутни.

Сакаат да ви кажат дека ве сакаат

Само сакаат да знаете дека ве сакаат и дека мислат на вас.

Можеби ве предупредуваат

Доколку сакаат да ве предупредат на нешто, ќе се појават на начин поинаков од вообичаено. Ќе изгледа чудно или неприродно, а тоа значи дека не смеете да го игнорирате.

Некогаш не кажуваат ни збор

Тие можеби нема да проговорат ниту збор туку ќе ви пренесат порака телепатски. Можеби само ќе се насмевнат и ќе заминат во далечината за да ви дадат до знаење дека внимаваат на вас.

Не сте единствени – овие соништа се чести и нормални

Овие соништа им се случуваат на сите кои имаат некој починат.

Ако не сте ја сонувале саката личност која починала, а сакате да допрете до неа, водете дневник за соништа или спијте со некоја од личните работи на саканата личност.

 

Ќе ви се допадне