ЗОМБИ

Кијану Ривс: „Луѓето станаа зомби, не обрнуваат внимание на ништо“

Холивудскиот актер Кијану Ривс неодамна со корисниците на Фејсбук сподели важна животна лекција. „Ги гледате ли овие луѓе зад мене? Брзаат на работа и не …

Кијану Ривс: „Луѓето станаа зомби, не обрнуваат внимание на ништо“ Прочитај повеќе »

Scroll to Top