(Видео) Од скопската Зоолошка за Први април ја маскираа слончицата Дуња во син кит

Вчера на 1 април, на денот на шегата, децата им се израдуваа на слоновите Дуња и Даела. Сите се забавуваа во скопската зоолошка градина, а …

(Видео) Од скопската Зоолошка за Први април ја маскираа слончицата Дуња во син кит Прочитај повеќе »