Македонец ја запроси својата девојка на натпреварот во Италија меѓу Наполи и Јувентус

Зоран Наков од Македонија синоќа ја изненади својата девојка Зорица и ја запроси за време на натпреварот во Италија меѓу Јувенутс и Наполи. Наков е …

Македонец ја запроси својата девојка на натпреварот во Италија меѓу Наполи и Јувентус Прочитај повеќе »