Хороскопски знаци опседнати со секс

Овен
Родените во знакот Овен се многу опседнати со секс и воопшто не се срамат да го покажат тоа. Ако во клуб сретнете Овен на кој му се допаѓате, тој нема да го крие погледот. Провокативно ќе погледне директно во вашите очи, замислувајќи се дека ви ја соблекува облеката. Овенот е тој што многу директно ќе ви даде до знаење дека ве привлекува, без разлика дали сте сингл или веќе имате некого. Освен тоа, сексот со Овен е искуство за паметење.

Риби
Рибите не се разликуваат многу од Овенот во однос на желбата за секс. И тие имаат многу висок сексуален нагон и уживаат во сексуалните авантури повеќе од било што друго. Секс секој ден, повеќе пати? – Да, ве молам – ако ги прашате Рибите. Ова е всушност една од главните причини зошто на Рибите им е толку тешко да најдат долгогодишен партнер. Постојаните асоцијации со секс што ги имаат Рибите можат доста да ги изнервираат луѓето околу нив.

Вага
Кога станува збор за сексот, Вагата е ненаситна и секој кој ја има честа да и биде партнер сигурно ќе ужива во него надвор од границите на нивното разбирање. Во текот на приказната се вклучени повеќекратни оргазми, како и часови предигра. Вагите се исто така луѓе кои сакаат да експериментираат во сексот и често менуваат партнери. Всушност, тие гледаат секс на незамисливи локации – го мирисаат, го чувствуваат во ритамот на музиката и го наоѓаат дури и додека гледаат на отворено море.