(Видео) Јапонскиот оперски пејач Казухиро Котецу ја пее „Македонско девојче“

Македонскиот оперски пејач Благој Нацоски, на неговиот фејсбук-профил објави видео од јапонскиот оперски пејач Казухиро Котецу, кој ја пее песната „Македонско девојче“. Благој вели дека Казухиро песната ја снимил во Токио и дека тој е голем пријател на Македонија. Видеото со песната на Јонче Христовски, а која е посветена на ќерката на Виолета Томовска, беше објавено вчера на Јутјуб.

Scroll to Top