(Видео) Кадидат за пратеник во бугарскиот парламент игра брејк денс во предизборна кампања

Кандидат за пратеник на Движењето за права и слободи, во предизборната кампања во Бугарија игра брејк денс на сцена и на тој начин се обидува да придобие аплауз од присутните, но и на ваков начин да ги освои симпатиите на гласачите.

На социјалните мрежи се појави видео од кадидатот за пратеник, Вергин Терзиев  кој излегува на сцената под звуците на современата музика, демонстрирајќи брејк денс. Тој на видеата изгледа среќено од неговата изведба, бидејќи неговата објава на Фејсбук гласи: „Енергичен кандидат за пратеник“, стои во објавата.

Scroll to Top