(Видео) Куче му прави сендвичи на својот газда

By

Американец објави видео од својот миленик за кој вели дека може да направи сендвич без никаков проблем. Неговото куче знае каде се наоѓаат потребните состојки, а на него му остана да каже што сака да има во сендвичот.

„Дај ми ја шунката. Сега малку сирење. Дај ми ѝ сенф“, го замолува газадата својот миленик, кој ги вади потребните продукти од фрижидерот.

Кучето непогрешливо му ги дава сите состојки, а на крајот кога ќе му побара пиво, газдата заслужено го наградува за сработеното.

Ќе ви се допадне