(Видео) Mаж од рушевините во Турција беше изваден со запалена цигара во устата

Маж кој неколку часа поминал под рушевините во Турција, беше изваден со запалена цигара која ја држи устата.

Човекот бил спасен од под урнатините во Адијаман.

На социјалните мрежи секојдневно се појавуваа видео од моментот кога живите луѓе ги вадат од под урнатините. Поголем број се од спасени помали деца и бебиња кои повеќе опд 40 часа поминале под рушевините.

Scroll to Top