(Видео) Пијан гостин им ја уништи тортата на свадба, па младоженецот му удри бокс

Пијан гостин на свадба им го уништи моментот на младенците додека сечеа торта. Тој им пријде им почна да граба од тортата и да ја фрлан кон младенците.

Младоженецот го гледа неколку секунди пијаниот гости, па му удри бокс во лице.

Видеото, кое прво беше објавено на Тик ток, а потоа избришано, собра повеќе од два милиони прегледи само на Твитер.

Scroll to Top