(Видео) Спасена кокошка која заглави на шините на пруга во Мексико

Тим на спасувачи успешно извлекоа кокошка од шините на железничката станица „Центро Медико“ во Мексико Сити. Кокошката за која никој не знае како завршила на шините, беше спасена од персоналот задолжен за одржување на железницата и однесена на безбедно. Оттаму велат дека кокошката направила хаос и метеж на станицата.

Scroll to Top