(видео) Црнец танцуваше на хитот на Лепа Брена

Ова видео е доказ дека во песните на Лепа Брена уживаат и луѓе кои не се од балканското поднебје, а момчето на снимката уживаше во хитот на српската пејачка Лепа Брена, „Чик погоди“.