Холандската влада призна за постоењето хемтрејлс

By

Видеото што се појави во јавноста го разоткри дејствувањето на еден претставник во владата од холандското Министерство за околина, кој јавно призна дека неговите работодавци се свесни за постоењето хемтрејлс .

Во 12-минутното видео подолу холандскиот истражувач го прашува владиниот претставник што знае за геоинженерингот.

Вработениот во Министерството за околина признал дека геоинженерингот е реалност наведувајќи го следното:

„Нема да одречам дека геоинженерингот не се одвива, тоа е општо познато“.

Потоа самиот одлучно ги негирал вистинските количини напад со климатскиот инженеринг.

Владиниот претставник исто така го изјави и ова:

„Уф, да… и тоа нема големо влијание на здравјето и околината“.

Системското одречување и/или потврдата на пристрасноста е во пораст кај целата академска заедница, владини агенции и друштвата во целост и тоа е навистина надвор од рационалното поимање.

Иако едноставно е доволно да се идентификува себичниот мотив на таквото однесување, човекот може да се запраша како тие поединци се соочуваат со сопствената слика во огледалото.

Напорот во целост да се разоткрие криминалното однесување на службениот претставник, како овој во видеоснимката, е одговорност на сите нас и мора да се пренесе што е можно пошироко. Вашиот глас мора да се чуе.

 

Ќе ви се допадне

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

anime website Attack on Titan

DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO

ANIMEFLIX Bleach (Dub)

watch subbed anime ANIMEFLIX JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable

ANIMEFLIX Attack on Titan Season 2