Кејт Пери веќе ги прегрна Илуминатите и Новиот светски поредок

Марионетка на Илуминатите е и пејачката Кети Пери, која одговорила на радикалниот исламски терористички напад на концертот Ариан Гранде во Манчестер, Велика Британија, повикувајќи ја земјата да ги отвори своите граници, и да се ослободи орд препреките и да го прегрне Новиот светски поредок.

Терористичкиот напад во Манчестер однесе најмалку 22 лица, а беа повредени над десетина други, но според пејачката се било во ред и светот е на вистинскиот апт, а мастерпланот планирано се изведува.

Во интервјуто за „Елвис Дуран и Утринско шоу“, пејчката на хитот „Добар Аперитет“, предложи да луѓето се обединат по смртоносниот напад, кој е насочен кон младите девојки и тинејџери.

„Што и да кажеме за луѓето, позади грб, интернетот може да биде малку немилосрден што се однесува до навивањето за некоја работа, но мислам дека најголемата работа која можеме да ја направиме е да се обединиме и да се сакаме едни со други“, изјави Пери, додавајќи:

„Нема препреки, нема граници, сите треба да коегзистираме“.

Можеби можеме да ја однесеме и оставиме Кети Пери во некој град во Сирија, изворот на Исис, и на тој начин таа да коегзистира со нив.

Добро е познато и документирано со децении дека притисокот за воведување на глобализмот е намерен и фокусиран труд од страна на одбраната елита.

Меѓународните финансиери, средишни банкари, политички лидери и супер богаташи често отворено ги признаваат злобните цели на глобализацијата во своите публикации.

И тие ги користат славните поп ѕвезди како свои гласноговорници за да влијаат на чувствителноста на младината.

 

Кети Пери неодамна е примена во Илуминатите, тајното друштво кое стои зад настојувањето да го наметне глобализмот и да го воведе човештвото во Новиот светски поредок.

Сега таа бесрамно ги покажува нивните неславни знаци и симболи во секоја прилика, и се обидува да насочи младите луѓе и тинејџери низ својата уметност да ги повторуваат како папагал новите цели на Новиот светски поредок.

Илуминатите ја врзуваат својата идеологија, слична на еден култ, како религија, во која го предвидуваат светскиот поредок, кој е опишан во Платоновата Република.

Тие веруваат дека тие се најмудри и најспособни кое човештвото може да ги понуди и на еволуциски начин, може да создаде хаос и ред од чистиот воздух и да го затвори друштвото по сопствена воља.

Јасен е фактот дека Новиот светски поредок го води човештвото како стадо овци, во следната фаза од неговиот мастер план. Една светска влада, на чело со илуминатски крал, Антикрист. Тој е речиси овде.

Немаме време за губење. Владејачката класа има тиранска контрола над мејнстрим медиумите, како што е контролата и манипулирањто со нашата храна, вода и воздух, а активно го спроведува планот на заглупување на масата народи.

Време е да се бориме против тиранската елита. Образованието е нашето најсилно оружје. Невина маса „човечка стока“, како што ги нарекуваат Илуминатите, мораат да се разбудат пред да биде предоцна, инаку ќе станете сите нивни робови.