Тајна снимка на масонски ритуал која го шокираше светот

By

На интернет се појави снимка на принесување жртви снимена со скриена камера, за која се тврди дека е направена во масонскиот храм во Турција.

dobivaj vesti na viber

Снимката прикажува жртвување коза на олтарот со сотонистички симболи, а изгледа дека човекот кој го снимил сето ова го ризикувал и сопствениот живот.

Во првиот дел од снимката двајца членови минуваат низ масонска церемонија на прием и се заколнуваат на верност на сотоната. По  тоа, се гледа принесувањето жртва на олтарот, а лидерот на целата церемонија дури и ја пие крвта на убиената коза.

Поранешниот член на заедницата ја направил и втората снимка, каде што објаснува како се пристапува во оваа организација.

Оваа статија предупредува дека членовите на организацијата не смеат да го сакаат Исус Христос, иако се тврди спротивното.

Ќе ви се допадне