Убиени холистички доктори кои откриле канцероген ензим што се додава во вакцините

By

Холистички лекари биле убиени кога откриле преку своите истражувања дека ензимскиот протеин нагалаза намерно се вшприцува во човечкото тело преку имунизацијата на населението, пренесува snopes.com.

Убиените лекари сметале дека на секој еден од нас ни се вшприцува ензимот нагалаза со цел да се намали работата на нашиот имунитетот. Истиот овој ензим произведува клетки на рак и вирус, а само единката, односно човекот, со најдобри гени може да преживее!

Ваквиот ензим го блокира производството на GcMAD-протеинот со што се спречува имунолошкиот систем да си ја работи својата работа.

Доктор Џеф Брадстриит верува дека ензимот нагалаза, што го откриле тој и доктор Гонзалес, се вшприцува во телото за време на вакцинирањето.

„Во последните неколку месеци од својот живот доктор Брадстриит станал заинтересиран за нагалаза, кој тој го опишува како ензим што продуцира клетки на рак и вирус. Тој мисли дека малку е веројатно тоа што децата со аутизам имаат недијагностициран рак.

Овој ензим ја отстранува природната способност на телото да ги уништи клетките на рак.

Ензимот нагалаза е протеин што е пронајден во големи концентрации кај аутистичните деца.

И тие го ставаат тој ензим во нашите вакцини!!!

Тој го спречува телото со помош на витаминот Д да се бори против ракот и да го спречи аутизмот.

Ензимот нагалаза го онеспособува имунолошкиот систем. Исто така, познато е дека предизвикува дијабетес тип 2.

Во основа сите лекари што го откриле ова се убиени затоа што го откриле лекот за рак или за успешно лекување на аутизмот. Тие биле ликвидирани затоа што преку истражувањата докажале дека вакцината што тие ја вшприцуваат во нашите деца предизвикува заболување од рак и криза со висока стапка на аутизам.

И тоа е очигледно направено свесно и намерно. Докторите што биле убиени биле подготвени да излезат во јавноста со информации.

Депопулацијата се практикува на таков начин што најпрвин се става отров во вакцините, а потоа се спроведува закон дека сите деца мора да бидат вакцинирани за да одат на училиште. Тоа е тој метод на бавна смрт.

Тие мислат дека е фер да преживее само најсилниот. Само најдобрите гени да преживеат?

Доктор Тед Броер сето ова го разоткрива во видеото.

Ќе ви се допадне

AniWatch dubbed anime: JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable (Dub) (https://aniwatch.pro/m/N5dz) Episode 39

KissAnime anime stream: Hunter x Hunter (https://kissanimeonline.com/m/zmL) Episode 148