(Видео) Мистериозен монолит се појави во Јута, Романија и Калифорнија

По Јута и Романија, нов мистериозен монолит сега се појави на врвот на планина во Калифорнија. Ова е трета мистериозна структура која се појавила во последните недели, откако првите две беа забележани во државите Јута и Романија. Монолитот, кој првично се појави во Јута, со својата појава ја скокотна фантазијата на јавноста и ги поттикна … Продолжи со читање (Видео) Мистериозен монолит се појави во Јута, Романија и Калифорнија