(ВИДЕО) Како беа минирани кулите Близначки?

By

Викендот непосредно пред нападите на 11 септември, безбедностните камери биле исклучени и нормалните патроли на полициските кучиња кои ги откриваат бомбите биле ограничени. „Тоа е неоспорен факт“.

Прашањето на векот е: „Дали еден викенд е доволно време за минирање на двете кули (и WTC7) за рушење?

Скриените жици за минирање се вообичаена тактика на користење од страна на специјалните воени сили, кон изворот.

Друг извор, фотограф, вели дека кулите Близначки биле изградени со веќе вграден динамит за рушење.

Планираниот злостор бил десет години во изработка.

Видеото во продолжение одговоара за тоа како може да се наместат мините за рушење на Светскиот трговски центар и да се оспори невозможната теорија, дека патничките авиони и канцелариските пожари, имаат било каква врска со глобалната имплозија.

„Штом дознав дека северната кула беше погодена, се што можев да мислам е како изгледаат изразите на лицето на оние кои беа задолжени за оваа операција“, изјави Том Гордон Деборах Дупре, во ексклузивното интервју.

 

Ќе ви се допадне