Датуми на раѓање кои ја менуваат судбината во 2024 година: проверете кога има шанси за развод, промена на работа или преселба во странство

Факт е дека во наталната карта на секој човек, датумот на раѓање е клучен. И Месечината се враќа на оваа точка на секои 19 години, носејќи промени во животот на една личност.

Прериодите од живот како што се развод, промена на кариерата, ненадејно преселување во друга земја или раѓање на дете, укажуваат дека Новата Месечина паѓа на неговиот датум на раѓање.

Во 2024 година, има 13 млади месечини, од кои секоја ќе влијае на луѓето чии датуми паѓаат на овој ден и на претходниот/последен ден.

Датуми на раѓање

јануари
10, 11, 12

февруари
8, 9, 10

март
9, 10, 11

април
7, 8, 9

мај
7, 8, 9

јуни
5, 6, 7

јули
4, 5, 6

август
3, 4, 5

септември
2, 3, 4

октомври
1, 2, 3, 31

ноември
1, 2, 30

декември
29, 30, 31

Scroll to Top