(ФОТО) Три славни личности извршија самоубиство – Сите имаа една заедничка работа

Низ интернетот кружат бројни теории на заговор за познати личности од Холивод кои решиле себе си да си го одземат животот.

Меѓу нив се и Крис Корнел, Робин Вилијамс и Честер Беннгтон, за кои корисниците на социјалните мрежи приметија дека имаат нешто заедничко.

Во прашање е кучето од видот мопс, кого сите три познати личности го имале.

Актерот Робин Влијамс се уби во 2014 година, кога сам си пресуди по долгата борба со депресијата. Светските медиуми пренесоа дела земал голема доза на таблети.

 

 

Крис Корнел, пејаот на групата „Аudioslave“ и „Soundgarden“, се обеси пред два месеци, а на датумот на неговиот роденден и неговиот најдобар другар Честер Бенингтон, фронтменот на бендот Линкин Парк, на ист начин си го одзема животот.

 

Scroll to Top