(ВИДЕО) Американски војник ја кажа вистината за тероризмот – „Лажеа за се“

Исповед на војник кои ги отворил очите!

Прво бев горд на својата служба, а потоа…

Речено ни беше дека ќе се бориме против терористите, но, сватив дка јас сум вистинскиот терорист и дека всушност дека вистински тероризам е оваа наша окупација!

Расизмот во војската долго време беше орудие за да се оправда уништувањето и окупацијата на друга држава.

Долго расизмот се користеше за да се оправда мачењето, убивањето, и покорувањето на други луѓе.

Расизмот е витално оружје, кое го користи оваа Влада.

Владејачката класа, милијардерите заработуваат на патењето на луѓето во војната, изјави американскиот војник кој со својата исповед го разбуди светот!

Погледнете го ова видео, слушнете ги зборовите на овој човек кој оддеднаш се разбуди од синот и ја виде суштината на работите.

Не, вистината, онаа, не е таква каква што ви ја прикажуваат!

 

Scroll to Top