(ВИДЕО) КОЈ ИМ ДОЗВОЛИ?! – НАСА спроведе „Chemtrails“ експеримент над Мериленд

НАСА го изведе својот прв јавен Chemtrails експеримент во Мериленд, во четвртокот, прскајќи вештачки облаци во атмосферата во обид да ја заштити Земјата од штетното вселенско време.

Во 4:25 часот, до 4:42 часот утрото, НАСА лансираше ракета со задача да ги прска лажните облаци во небото.

Како што известува CBS: „Очекуваме да бидеме во состојба и тоа да го видиме, особено над подрачјето Вашингтон-Балтимор“, изјави портпаролот на НАСА Кејт Кохлер. „Навистина од подрачјето на Њујорк, до Северна Каролина“.

Вештачките облаци ќе се создадат на висина од 140 до 200 километри во јоносферата, давајќи им на научниците увид во тоа како високо возбудените честички, реагираат во интеракција со молекулите на зракот.

Но, облаците нема долго да траат.

„Околу 5 до 10 минути по имплементацијата“, изјави Коехлер.

Ракетите ќе ги проучуваат високо набиените честички, чии ефекти ќе зависат секој ден од технологијата на земјата.

„Ќе ги гледаме нашите енергетски системи, нашите телекомуникациски системи, и сите видови на тие работи“, изјави Коехлер.

Заканата од вселенското време ни се заканува секојдневно, а НАСА со својот chemitrails експеримент овозможува да таа длабоко се истражи. Се поставува прашањето, каде ќе паднат честиците по експериментот на НАСА.

Scroll to Top