(ВИДЕО) Паника на Балканот – Во Хрватска откриени HAARP антени

Со влезот во НАТО хрватскиот наод доби Chemtrailse над главите, а веќе им се инсталирани и HAARP антените. Веќе и никој во оваа земја не реагира на временските прилики и неприлики? Дали токму ова е причината?billederhaarp-hole-in-sky2-300x2251

Цвеќињата кои некогаш цутеа во летните горештини, денеска можат да се забележат и во текот на ладните зими. Неверојатно е како жешкиот пролетен ден за неполн час станува ладен и безживотен. Во ист момент исчезнува шумот на птиците, животот умира билките хибернираат.

Неконтролираните поплави на некогаш пустинските терени го носат животот, а истовремено на другиот крај на светот некогашните житни терени сега не можат да опстојат без форсиран состав на наводнување. Два дена е неиздржливо топло, а потоа неколку дена температурата драстично се намалува. Тоа неминовно влијае и на човекот и на билките и на животните. Сето ова е наша реалност и веќе никој не се запрашува за подивеените временски прилики односно неприлики.

„Имаме дојава за локација на HAARP антени во Хрватска! До неодамна можеа да се најдат на google map, но од пред некој ден тие вештачки се избришани во фотошоп. Колегата кој нема да го именувам кој ми ја пренесе оваа вест лично заминал со возило да види дало тоа е тоа и кога се приближил до HAARP на патот имало една куќичка со војници кој не дозволија понатамошно движење. Го прашуваа што прави тука, па морал да излаже дека е на излет и дека се изгубил. Ми соопшти дека се нашол во многу незгодна ситуација и дека за среќа успеал некако да се извлече.

Подоле можете да ги погледнете фотографиите пред и по направениот фотошоп на google map, со цел народот да не ја дознае вистината, пишува на отворената Facebook страница „Да го отстраниме HAARP од земјата во Хрватска!“.

haarp hrvatska

Scroll to Top