(Видео) Платила соба со поглед на море, па покажа што добила, снимката е тотален хит

Инфлуенсерката Клариса Мургија патувала низ Европа и решила да доплати за хотелска соба со поглед на море. Но, кога пристигнала, наместо спектакуларна глетка, ја дочекало нешто сосема друго.

Кога ја преместила завесата и излегла на балконот, открила дека се работи за измама бидејќи некој на ѕидот од соседната зграда залепил огромен плакат на кој се претставени море и едрилица.

„Никој никогаш не ме измамил вака“, напиша таа во коментарите под видеото, кое собра 3,2 милиони прегледи и многубројни коментари.

Scroll to Top