(Видео) 15-минутен тренинг за зајакнување на мускулите на рацете и намалена болка во грбот

By

Овие вежби не само што ќе ви помогнат да ги затегнете мускулите на рацете и грбот, ќе ви го подобрат држењето на телото, туку и ќе ви ја намалат болката во грбот, од која страдаат сè поголем број луѓе.

dobivaj vesti na viber

Тренингот трае само 15 минути, а за да постигнете најдобри резултати, се препорачува да ги изведувате 3 пати неделно, во комбинација со други вежби. За таа цел ќе ви бидат потребни две тегови или две шишиња полни со вода.

Вежбите се дизајнирани да го таргетираат секој мускул на грбот и раката. Веќе по само еден месец, треба да ги забележите првите резултати. Со упорност, за кратко време ќе имате грб и држење како кај балерина.

Ќе ви се допадне