Александра Пријовиќ: Би сакала да имам ќерка

Српската пејачка Александра Пријовиќ, откри дека сака да има ќерка. Таа со својот сопруг Филип Живојиновиќ го имаат синот Александар.

„Би сакала да имам ќерка. Тоа ми е најголема желба. На Александар постојано му пеам и чекам да изговори мама. Велат дека ако синот каже мама или баба, следното дете со кое ќе забременам, ќе биде женско“, вели Пријовиќ.

„Александар постојано се радува кога ќе ме види, кога ќе го слушне мојот глас. Ако не сум во просторијата, тој се врти да ме побара“, вели Пријовиќ.

 

 

Scroll to Top