Ана Николиќ е шампионка во плаќање за да има хит: Три најскапи регионални песни

By

Доколку сакате хит морате и добро да платите па познатите пејачи не ги жалат парите за да ангажираат најдобрите композитори. Настрна македонските пејачи, пејачите од регионот ич не жалат. Како што наведува порталот Пинк, шампионка е Ана Николиќ кој за песната „ Ромале,  Ромали” дала дури 30.000 евра и не зажалила бидејќи оваа нумера станала огромен хит, а таа заработила многу со оваа песна. За се да биде уште поинтересно, песната која ја напишал Кики Лесандриќ прво ѝ била понудена на Наташа Беквалац, но таа ја одбила.

Второпласиран е Адил кој за хитот „ Добра ноќ“, кој ја компонирал Саша Драгиќ и за таа е платено 25.000 евра.

На трето место на листата најскапи нумери се наоѓа композицијата „Усни во боја на вино“, чии автори се Марина Туцаковиќ, Ромарио и Кобац и која Бобан Рајовиќ ја платил за 18.500 евра.

Ќе ви се допадне