Ана Николиќ примена во болница

Српската пејачката Ана Николиќ (39)  е примена во болница на одделот за гинекологија. Пејачката се пожалила дека има постојано крвавење од матката, поради што била задржана во болница. Таа изјавила дека била многу исплашена оти се посомневала на тумор во матката, но лекарите ѝ рекле дека сето ова најверојатно е од стрес, па ја советувале да мирува. Ана Николиќ во август минатата година ја роди својата ќерка Тара, меѓутоа по неколкумесечната пауза повторно почна да тренира за да ја врати килажата во нормала, а се врати и на музичката сцена.