Анабела е убава, но само да ја видите нејзината сестра

Анебела Атијас роди три деца, а и понатаму е пример што се однесува до убавината.

Нејзините ќерки се истот така многу убави девојки.

Но, крвта не е вода, па може да се каже дека и нејзината сестра изгледа прекрасно, а исто така е успешна во она што го работи.

Ќе се сложите дека си личат.

Loving this vintage piece I got last year & for only $20. Such 80s flare. Who else loves shopping vintage?

A post shared by Sasha (@sashadollcloset) on