Анастасија тргна по стапките на мама Цеца

Анастасија Ражнатовиќ ќе тргне по стапките на мајка си. Таа наредниот месец влегува во студио да ја сними првата песна.

Иако долго велеше дека има други амбиции, Анастасија сепак реши да биде пејачка и да се проба во тие води.

Песната ќе и ја прави Марина Туцаковиќ која е задолжена и за сите хитови на Цеца.

Scroll to Top